mot thailand

dag ett och halva tvaan.

sjatte-sjunde oktober.
jonkoping-nassjo-stockholm-arlanda-wien-bangkok.

igar akte vi hemifran. tag fran jonkoping till nassjo, byte dar till x2000 mot stockholm. darifran arlanda express till terminal fem. vi var ute i god tid, och de va skont. vi hann ga runt och strosa i taxfree-shoparna och ata mat och losa korsord.

planet kom i tid och 20.20 lamnade vi arlanda och sverige. de va ett litet plan ner till wien. vi va lite oroliga att vi skulle fa de stressigt me att byta plan dar, men de gick himlans fint. detta va typ varldens storsta plan och mycke finare. teveapparater i varje stolsrygg och filt och kudde och allt lag pa plats nar vi kom. sen fick vi lite kvallsmat, men eftersom vi precis atit innan vi gick pa de forsta planet sa va vi inte sa hungriga. vi kollade lite pa film istallet och sen forsokte vi sova. de gick faktiskt mycket bra. och nar vi vaknade lite senare var de frukost och darefter landning.

att fa vara vaskor gick ocksa hur snabbt som helst. sen akte vi limousine till hotellet. haha! de va inte riktigt meningen, men eftersom de va min fodelsedag sa vi tyckte att vi kunde gora de. hihi!


Kommentarer
Postat av: rebecca

härligt att höra att resan gick bra belligull :)och tack för smset blev lite nervös på jobbet där haha!

2008-10-07 @ 17:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0